6. feb. 2013

Mitt tematips - Heia Sverige og Johan Theorin


På onsdager har Geir på sin blogg Bokbloggeir  en utfordring han har kalt ”Mitt tematips”. Der utfordrer han oss til å laste opp en gammel (eller lage en ny) bokomtale der vi forteller om den boken vi synes passer best til ukens tema. Trykk på bildet nedenfor og du linkes til Geir sitt og andres innlegg med tema "Heia Sverige". Bli med du også!

Den første boken jeg ble ferdig med i 2013 var Nattefokk av den svenske forfatteren Johan Theorin. Jeg fant ikke et eneste «dødpunkt» i spenningsromanen. Den var råspennende fra begynnelse til slutt og jeg omtalte boken i innlegget. Nattefokk av Johan Theorin - høy puls uten trening. Jeg håper ikke at det blir lenge til jeg får tid til å lese Blodleie og Sankta Psyko. Eller kan lese andre bøker Johan Theorin har skrevet.

Et bilde av forfatteren:

14 kommentarer:

 1. Nattefokk skal jeg få lest en gang. *Iler inn å leser omtalen din*

  SvarSlett
  Svar
  1. Boken er verdt å lese dersom en liker spenningsbøker.

   Slett
 2. Nattefokk ja ... Den har jeg hørt mye om. Johan Theorin er så absolutt en bra forfatter. Litt mørk og dyster kanskje, men et godt tips! Takk for bidraget. det er twitret, delt på facebook og linket opp til forlaget.

  SvarSlett
  Svar
  1. Har ikke tenkt på at den er mørk og dyster. Muligens. Samtidig er det stemningen han skaper som for meg skaper den ekstra spenningen.

   Slett
 3. Dette er en forfatter som står høyt på øsnkelisten min, og enda høyere nå! Tor ikke drt går for lang tid før jeg holder bøkee hans mellom hendene mine :)
  Ønsker deg en glad dag!
  Pia

  SvarSlett
 4. Jeg trengte ikke lese mange linjene av blogginnlegget ditt før jeg merket stemningen. Theorin er en forfatter som står veldighøyt oppe på ventelista mi. Starta med lydboka Blodleie på svenk, men kom ikke i gang med den.. Tror jeg vil lese bok først.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er mulig. Jeg har aldri hørt på en lydbok med unntak av lydbøker som dattera mi hørte da hun var lita.

   Slett
 5. Flott bokomtale!! Nattefokk har vi i bokhylla, og jeg håper jeg får samlet mot nok til å lese den etter hvert ;) Hilsen pysa :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. Pyse, ja da er vi minst to. Kan være greit å lese den når det er lysere tider. Handlingen foregår rundt juletider; og det var kanskje derfor det ble ekstra skummelt siden jeg leste den like etter jul.

   Slett
 6. Johan Theorin har jeg hørt mye om, men bøkene hans har jeg ikke lest ennå - skjønner at det må jeg gjøre noe med! Takk for tips :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig; håper du får anledning en gang til å sjekke ut en av hans bøker.

   Slett
 7. Godt valg, liker denne forfatteren godt selv:) Liker at bøkene er mørke og skumle:) Ha en fin kveld!:)

  SvarSlett