22. des. 2014

Solsnu (December solstice) 2014


I natt snudde sola. Men ifølge det Knut Jørgen Røed Ødegaard sier til Dagbladet må vi ennå vente noen dager før morgenene blir lysere. Det får så være – for meg er solsnu den beste dagen i hele året. 

I dag var det perlemorskyer på ettermiddagen. Dessverre var jeg ikke hjemme og kunne ta bilder. Men jeg hadde en som tok noen bilder som jeg har fått lov til å bruke.

3 kommentarer:

 1. Vakre bilder og det har vært mye styr om perlemorskyer på nettet siste døgnet. Selv har jeg ikke sett de med egne øyne, men virker vakre. Vet ikke om de skyene var i trøndelag i går, men tror ikke det. Vakre fargekombinasjoner og fasong i hvert fall.

  Spent på hvordan det går med deg og Min kamp bokserielesingen, og at du liker den bokserien, og jeg håper at du vil prøve deg på noen bøker av King etter hvert:) En utfordring til deg:)

  God jul, Tone:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk og det samme til deg. Jeg er kommet i gang med nr 4 som jeg nevnte til deg. Men så har jeg ennå noen bøker igjen som jeg skal lese før 7 januar pga Bokbloggerprisen, så jeg begynte på Harpesang av Levi Henriksen i går, og da la jeg boka til Knausgård til side. Men jeg skal lese den ferdig etterhvert; utrolig god til å skrive. Som jeg skrev i kommentaren til deg er planen å prøve meg på Mo Hayder først. Men jeg får se; kanskje det blir en King først. Ja, jeg trenger å utfordre meg selv etter alle denne lesingen om sorg og elende selv om bøkene er gode.

   Slett
 2. Dette var vakkert. Jeg har også skrevet litt om at sola "snur" :) Jeg elsker særlig de vakre perlemorskyene du har bilde av. Vi gledet oss også over dem til solopp- og nedgang. :)

  SvarSlett