31. des. 2015

Oppsummering desember 2015

Jeg kan like gjerne skrive den symbolske oppsummeringen for desember – det blir ingen flere bøker jeg avslutter dette året. Har ikke engang bestemt meg 100% for hvilken bok jeg starter med etter at jeg avsluttet boken til Bryson.
På samme måte som alle «lyster» forsvant etter at jeg hadde noen dager i senga med feber og etterfølgende forkjølelse, forsvant også leselysten. Til og med matlysten forsvant. Men det har hatt sine fordeler, en glede å frekventere vekta. 
Når jeg har problemer med å velge neste bok, er det ikke av mangel på bøker: det kom mange nye bøker inn i bokhylla i forbindelse med julen. Flest bøker av norske forfattere. I tillegg venter nr. 3 i serien til Britt Karin Larsen på meg på biblioteket. Men biblioteket har stengt i dag.

Link til innlegg om bøker jeg avsluttet i desember

2 kommentarer:

  1. Min Kamp 6 gjelder jo omtrent som flere bøker, mtp sideantallet.. Håper leselysten er på vei tilbake :) Godt nytt år Tone.:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk og det samme til deg. Jo, da - boken hans var på mange sider. Samtidig har jeg hatt mange fridager denne måneden. Selv om en del av denne tiden ble brukt til aktiviteter rundt julen, hadde jeg mye tid til å lese. Men jeg manglet konsentrasjonen til å lese bøker.

      Slett