31. mar. 2017

Bøker lest og skrevet om i mars 2017

Mars; det ble tre faktabøker om sjøfart. Så gode faktabøker gjør at det ble en nedtur da jeg skulle gå over til fiksjon. Resultat: to bøker lånt av biblioteket ble levert tilbake etter å ha lest noen sider. Fenger ikke de første sidene i en bok, gidder jeg ikke bruke lesetid på den. Heldigvis er det bedre treff med romanen Jeg heter Lucy Barton av Elisabeth Strout som jeg leser nå.
I tillegg leser jeg flere bøker. Prøysen-boka, her er jeg kommet over halvveis. I tillegg leser jeg en fotobok og en biografi om Olav H. Hauge. Også disse bøkene må jeg ta inn i «små porsjoner».

Link til bøkene jeg leste ferdig i mars og har skrevet innlegg:


4 kommentarer:

 1. Kjekt å høre om leseprosjektene dine, og at det er "lov" å droppe bøker som ikke begynner bra. Av dine har jeg bare lest McCuller, en bok jeg likte veldig godt :) God helg Tone!

  SvarSlett
 2. Fin oppsummering og det virker som det er interessante faktabøker du har tatt for deg. Jeg klarer aldri å gi opp en bok samme hvor mye jeg misliker den og leser alltid ut en bok. Har ikke samvittighet til å avslutte en bok uansett. Trøster meg selv at man ikke rekker å lese alle bøker i verden uansett. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Utrolig gode faktabøker for meg å lese. Passer også godt inn i det jeg jobber med. Jeg tar ikke "fem flate øre" for å avslutte en bok. Samtidig har jeg også lest bøker ferdig der leseopplevelsen tidvis har vært en lidelse. Det er det jeg tenker på når jeg tidlig i boken merker at her stemmer ikke kjemien mellom meg og innholdet; da er det like godt å gi meg.

   Slett