8. okt. 2015

Oppsummering september 2015


En ukes ferie på Rhodos ga mye tid til lesing. De to siste avsluttet jeg på en solseng på  Sunprime Miramare Beach. Stort sett et hotell jeg kan anbefale. Men det er den del trafikkstøy i pool-området. Derfor blir det ikke et hotell jeg ønsker å komme tilbake til.  Synd; hotellet hadde mange kvaliteter forøvrig.

Vil ikke si at boken til Tiller skuffet. Men det var den boken jeg likte minst av bøkene jeg har lest i september, og det frister ikke til å kjøpe de to neste i serien.

Jeg leser ikke mye krim og spenning. Derfor er det fint når jeg finner en bok som boken til Mo Hayder. Utrolig spennende. Har den neste i serien, Dukkene, klar til lesing. Både gleder og gruer meg. Samboer har lest den og sier den er creepy. Det er slike bøker jeg ikke liker å lese når jeg er alene hjemme: se ut i mørket – står det noen på verandaen og ser inn på meg; skrekk og gru!!!

Ellers vil jeg fremheve romanen Ingrid Winters makeløse mismot. Jeg tror den passer best for de av oss som kjenner oss igjen i livet til Ingrid. Som klarer å le av oss selv. I det minste i ettertid. Dagen i dag som eksempel for egen del; kunne vært en scene i en slik bok. Håper i morgen blir en enklere dag selv om den begynner med at jeg må lever bilen på verksted. I dag blinket det flere lamper på dashbordet som sier: verkstedregning på mange tusenlapper...

Link til innlegg om leste bøker i september:


1 kommentar:

  1. En ukes ferie på Rhodos høres deilig ut. Innsirkling en og to har jeg stående i hylla. Begynte på den første men har tatt en laaaang pause fra den. Kanskje jeg finner den frem igjen. Flatland sin bok har jeg bestilt på biblioteket etter å ha hørt på to av hennes bøker på lydbok nylig. Har og lest boka til Mark Haddon. Likte den sånn passe

    SvarSlett