4. jul. 2015

Oppsummering juni 2015

Det ble noen bøker lest i juni selv om jeg trodde jeg skulle få lest mer enn en bok den uken jeg var i London. Enda noen uker til jeg tar resten av ferien – jeg liker sen ferie – da har de som ferierer rundt oss i hytter, sommerhus og campingen reist hjem og trafikken på veien vi bor like ved har avtatt.
Jeg leser nå en veldig god biografi om Edvard Munch i tillegg til en roman som jeg bare har lest noen sider i.  Mi briljante venninne av Elena Ferrante, som jeg hentet på biblioteket idag,  falt ikke i smak – ga meg etter å ha lest 60 sider. Den var ikke dårlig, men jeg kjente ikke at noe av det jeg leste grep meg. Når det er 11 på venteliste på biblioteket kan jeg like godt levere den tilbake. 
Det er flere bøker som jeg har lest litt i og gitt meg i juni. De jeg har lest har lest ferdig har jeg skrevet om i disse innleggene:1 kommentar:

  1. Av disse har jeg bare lest mors gaver og synes det var en fin bok. Hørte d en på lydbok. Kjente meg litt igjen siden jeg har en bok hvor jeg skriver hva jeg gir til andre hvert år. Dette for å huske hva jeg har gitt tidligere. Boken min inne holder og hvor og hvem vi feiret jul med, og jeg fører inn fødsler og dødsfall. Ha en fin sommer og kos deg med lesingen!

    SvarSlett